Workshop Loopbaan Moodboard maken

Datum en tijd
Einddatum
Locatie
UWV gebouw, Magistratenlaan 156, 's-Hertogenbosch

Weet jij al wat je wil in je loopbaan? Of twijfel je nog welke richting je op wil gaan? Wil jij jouw loopbaandromen ontdekken en op een creatieve manier richting geven aan jouw loopbaan?

Doe dan mee met de workshop ‘Loopbaan Moodboard’. Deze workshop helpt je om in beeld te krijgen wat jou blij maakt en waar je voldoening en energie van krijgt!

Albert Einstein zei ooit: ‘Om het te begrijpen moet ik het kunnen zien’.
Het maken van een moodboard helpt je bij het visualiseren van jouw verlangens, ideeën en gedachten. Het geeft inzicht maar ook overzicht en helpt bij het oriënteren, ordenen en keuzes maken. Met een moodboard kom je op een efficiënte maar ook creatieve manier meer te weten over jezelf.
Bij het maken van een moodboard werken je analytische hersenhelft en je creatieve hersenhelft samen. Je haalt de fantasie uit je hoofd en laat jouw loopbaanwensen tot leven komen. Benieuwd hoe dit werkt? We vertellen je er meer over tijdens deze workshop.

De workshop doe je met een groepje, maar je bent echt voor jezelf bezig. We beginnen met een korte uitleg en wat theorie over het moodboard en de werking daarvan.

Vervolgens staan we even stil bij het hier en nu en doen we een oefening om jouw loopbaandromen voor je te kunnen zien. Daarna mag je aan de slag met alle materialen om jouw eigen moodboard te maken. We eindigen met een korte uitwisseling.

 

De privacy-verklaring vind je achter deze link. De pagina opent in een nieuw venster.
Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te delen, zodat er contact met mij kan worden opgenomen.

Als je geen toestemming geeft, kan dit formulier niet verstuurd worden. Je kunt dan contact opnemen met het Leerwerkloket via  info@leerwerkloket.nl
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.