Werkgeversbijeenkomst Talentensleutel

Datum en tijd
Einddatum
Locatie
Gebouw 88, Burg. Brokxlaan 12 Tilburg
Afbeelding
lwlmb tegel plus sleutel

Heb je als ondernemer het afgelopen jaar steeds vaker te maken gehad met personeelsuitdagingen, waardoor je productie of dienstverlening regelmatig in het gedrang komt?
Je bent niet alleen. Overal hoor je geluiden van collega-ondernemers die merken dat het steeds lastiger wordt om geschikt personeel te vinden én te behouden.

Maar maak je geen zorgen! Leerwerkloket Midden-Brabant staat klaar om je te ondersteunen. We begrijpen de complexiteit van deze problemen en willen je helpen om ze aan te pakken. Hoe? Door relevante vraagstukken in kaart te brengen en deze te koppelen aan mogelijkheden om je personeel voortdurend te laten ontwikkelen.

Onze aanpak maakt gebruik van de Talentensleutel, een krachtig instrument ontwikkeld door Leerwerkloket Zuidoost Brabant.

Wil je meer weten over hoe we jouw organisatie kunnen helpen gedijen te midden van deze uitdagingen?

Schrijf je dan in voor de werkgeversbijeenkomst Talentensleutel op woensdag 24 april 2024 in Gebouw88 van 15.00 tot 17.00 uur.

 

Programma

14.45 uur Inloop
15.00 uur Welkom en introductie
  Personeelsuitdagingen aan de hand van 8 thema's
 

Introductie van de Talentensleutel

17.00 uur Afsluiting met borrel.

Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen op 24 april en samen te werken aan een duurzame oplossing voor jouw personeelsvraagstukken!

Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te delen, zodat er contact met mij kan worden opgenomen.

Als je geen toestemming geeft, kan dit formulier niet verstuurd worden. Je kunt dan contact opnemen met het Leerwerkloket via  info@leerwerkloket.nl
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.