De belangrijkste werkwaarden van jezelf!

Datum en tijd
Einddatum
Locatie
UWV kantoor, Chasseveld 17, Breda

De belangrijkste werkwaarden van jezelf! In de maand april worden er allerlei activiteiten georganiseerd vanuit leren en werken.

Monique van Dijk, Leerwerkadviseur West-Brabant en gecertificeerde Noloc coach verzorgt op woensdag 24 april 2024 een workshop van 10:00u tot 12:00u op het UWV kantoor aan het Chasseveld 17 te Breda.

Wat kun je verwachten?

Met behulp van een kaartenspel dat we groepsgewijs spelen, en wat laagdrempelig is gaan we op zoek naar: Wat zijn je persoonlijke waarden en normen? Wat maakt mijn werk waardevol? Wat zijn je eigen drijfveren of loopbaanankers, wat vind jij belangrijk in het leven? Wat geeft je voldoening, en het allerbelangrijkste wat levert het je op aan werkgeluk? Het doel is om duidelijk te krijgen wat jou werkwaarden zijn in het vinden van een baan, bepaald beroep en zeker te ontdekken wat wel of niet bij jou past, wat geeft jou voldoening en wat levert het jou op.

Ben je benieuwd om dit van jezelf te ontdekken, meld je dan aan!

Stuur een mailtje naar : westbrabant@leerwerkloket.nl  

Of vul onderstaand formulier in. Tot de 24 ste!

De privacy-verklaring vind je achter deze link. De pagina opent in een nieuw venster.
Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te delen, zodat er contact met mij kan worden opgenomen.

Als je geen toestemming geeft, kan dit formulier niet verstuurd worden. Je kunt dan contact opnemen met het Leerwerkloket via  info@leerwerkloket.nl
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.