Agenda

Heb je vragen over leren en werken? Wil je in contact komen met de adviseurs van het Leerwerkloket en RMT ZHC? Kom langs bij het Inloopcafé!
Afbeelding
flyer
Heb je vragen over leren en werken? Wil je in contact komen met de adviseurs van het Leerwerkloket en RMT ZHC? Kom langs bij het Inloopcafé!
Afbeelding
flyer
Heb je nog geen HBO diploma, maar heb je dit wel nodig voor je volgende uitdaging? Doe dan de HBO Check. Door middel van een capaciteitentest en competentietest kom je erachter of het volgen van een HBO opleiding voor je haalbaar kan zijn en of de gekozen richting bij je past.
Afbeelding
onderwijs
Op maandag 3 april organiseert Leerwerkloket Midden-Limburg in samenwerking met Leo Loopbaan, de Bibliotheek Bibliorura en UWV een Loopbaanproeverij. Wij bieden op deze afwisselende middag 6 verschillende workshops aan, voor werkenden en werkzoekenden, voor ieder wat wils dus!
Afbeelding
Maand van leren en werken
Wil je ook een middag tijd voor jezelf maken en met anderen in gesprek gaan over jouw loopbaan? Meld je dan aan. Loopbaanadviseur Paula Dourleijn begeleidt je tijdens de wandeling.
Afbeelding
Flyer Wandelcoaching Vlissingen
Vanaf februari 2023 is elke 1e dinsdagmiddag van de maand een van onze adviseurs aanwezig bij de bibliotheek in Venray voor een inloopspreekuur. Je bent welkom voor een gratis loopbaangesprek en informatie over scholing en werk. Het eerstvolgende spreekuur is op 4 april van 13 tot 16 uur.
Afbeelding
NL_inloopspreekuur
Wil je ook een middag tijd voor jezelf maken en met anderen in gesprek gaan over jouw loopbaan? Loopbaanadviseur Ine Dellebeke begeleidt je tijdens de wandeling.
Afbeelding
Flyer wandelcoaching Terneuzen
Altijd al eens een kijkje willen nemen in de logistiek? Dit is je unieke kans! Trek je stoute schoenen aan en meld je aan voor dit unieke bezoek!
Afbeelding
van haren
In deze workshop ga je aan de slag met het ontdekken en ontwikkelen van de kwaliteiten die jou uniek maken. 
Afbeelding
Invest in yourself
Elke 2e donderdagmiddag van de maand is een van onze adviseurs aanwezig bij de bibliotheek in Bergen of Gennep voor een inloopspreekuur. Je bent welkom voor een gratis loopbaangesprek en informatie over scholing en werk. Het eerstvolgende spreekuur is op 13 april in Gennep van 14.00 uur tot 16.30 uur.
Afbeelding
Biblioplus
Werk zoeken hoef je niet alleen te doen. Deze netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden geeft je nieuwe ideeën en energie voor je zoektocht! Je krijgt praktische tips van een gastspreker en je leert van de ervaringen van andere deelnemers. Of je helpt zelf iemand met jouw kennis.
Afbeelding
walk en talk bibliocenter
Altijd al eens een kijkje willen nemen in de logistiek? Dit is je unieke kans! Wil jij zien hoe bij Vermeer alles op rolletjes loopt? Meld je snel aan!
Afbeelding
Christaan Vermeer
Altijd al eens willen weten hoe het is om bij McDonald's te werken? Dit is je unieke kans! Maak jij vandaag je eigen hamburger? Meld je snel aan.
Afbeelding
McDonalds
Het is van belang om te blijven leren en ontwikkelen. Maar hoe doe je dat? Welke stappen kun je zelf zetten bij het verkennen van nieuwe loopbaanmogelijkheden? Om je hierin op weg te helpen organiseren wij op dinsdag 18 april van 10.00 tot 12.00 uur in de bibliotheek in Panningen een workshop voor werkenden en werkzoekenden. 
Afbeelding
Loopbaancirkel
Wij nodigen je uit om mee te wandelen in de buitenlucht. Tijd voor jezelf. Tijd voor je loopbaanvraag.   
Afbeelding
Bospad met uitnodiging voor wandelcoaching
Loop jij rond met vragen over je loopbaan? Wil je graag een opleiding of cursus gaan doen, maar weet je niet wat? Wij kunnen je hierbij (gratis) helpen!
Afbeelding
inloopspreekuur Lochal
Werken aan je toekomst en je inzetbaarheid begint met weten wat je in huis hebt. Dat is immers je startpunt. Een goed en realistisch beeld van jezelf is je belangrijkste houvast wanneer je na wilt denken over waar je staat en hoe jij je verder wilt ontwikkelen.
Afbeelding
Workshop de spiegel
April is de maand van leren & werken! Heb jij vragen over solliciteren of kom je er niet uit? Kom dan naar SollicitatieHulp! 
Afbeelding
SollicitatieHulp