Wat vind je leuk en wat kun je goed

Je kunt het werk dat je nu doet niet lang meer doen. Misschien bestaat je baan straks niet meer door automatisering of een reorganisatie of je ziet geen uitdaging meer en vindt je werk niet meer leuk. Wacht niet tot je baan en motivatie echt zijn verdwenen. Dit is het juiste moment om te ontdekken wat je leuk vindt en wat je goed kunt!

Afbeelding
jongen in de bediening

Test jezelf

De adviseurs van het Leerwerkloket kunnen allerlei testen afnemen. Zo komen jullie er samen achter wat je leuk vindt en waar je goed in bent. We kijken niet alleen naar je werkervaring en diploma’s, maar ook naar je hobby’s en andere dingen waar je goed in bent. Wil je weten wat jouw kansen zijn? Neem dan via onderstaand formulier contact op met het Leerwerkloket bij jou in de buurt.   

Contact opnemen met Leerwerkloket

Moeite met lezen en schrijven

1 op de 9 volwassenen in Nederland heeft moeite met lezen en schrijven. Helemaal niks om je voor te schamen dus! Weet je dat je tegenwoordig heel veel zelf kunt doen om beter te worden met taal en het gebruik van een computer? Lees hierover in onze blogpost: Eerste hulp bij rekenen en taal.