Word natuurlijk begeleider, word een Harrie

Datum en tijd
Einddatum
Locatie
Noord-Limburg

Wanneer je als werkgever werk wil bieden aan mensen die extra begeleiding nodig hebben, wil je er natuurlijk voor zorgen dat de medewerker succesvol ingezet wordt. Maar wat wordt er eigenlijk van jou en je medewerkers verwacht? En wat heeft iemand met een arbeidsbeperking precies nodig om goed te kunnen functioneren op de werkvloer? De Harrie Helpt training is een tweedaagse training waarbij jij of een van de leidinggevenden in jouw bedrijf wordt opgeleid tot de ideale collega van iemand met een arbeidsbeperking: een natuurlijk begeleider, ofwel een Harrie. Harrie staat voor Hulpvaardig; Alert; Realistisch; Rustig; Instruerend en Eerlijk.

Over de training

De Harrie Helpt training is een tweedaagse training waarin de deelnemers worden opgeleid tot Harrie. Deze training is ontwikkeld voor mensen die als Harrie zullen gaan functioneren of die dit al doen. In deze training krijgen de deelnemers informatie, theorieĆ«n, praktijkvoorbeelden en tools die hen helpen bij het succesvol inzetten van de medewerker. Daarnaast is er in de training ook veel ruimte om ervaringen, ideeĆ«n en oplossingen uit te wisselen. Relaties van het Werkgeversservicepunt (WSP), die medewerkers uit de banenafspraak of uit 'nieuw beschut' aan het werk hebben, kunnen kosteloos aan de Harrie training deelnemen.

Eerstvolgende trainingen

Wil je deelnemen aan een training of een van je medewerkers aanmelden? In Noord-Limburg start de eerstvolgende Harrie Training op 7 september 2021. De tweede trainingsdag staat gepland op 5 oktober 2021. 

Wil je meer informatie over de training?

Neem contact op met het Leerwerkloket.

Leerwerkloket
Leerwerkloket Noord-Limburg