Techniekmarkt - Maakindustrie, MAKE CENTER

Datum en tijd
Einddatum
Locatie
MAKE Center, Harmonielaan 2, 3438 EB Nieuwegein

Wil je leren én geld verdienen?
Werk jij graag met je handen en maak je het liefst producten van metaal? Lijkt het jou wat om machines te bouwen of onderhouden? Of ontwerp jij liever producten en laat je deze maken door computergestuurde machines? Ben je creatief, zorgvuldig en heb je interesse in de techniek? Dan is de maakindustrie dé sector voor jou! Je leert en werkt aan vakbekwaamheid met traditionele en nieuwe technieken. Via deze techniekmarkt leer je verschillende functies en bedrijven kennen die in deze branche werkzaam zijn. MAKE Center levert maatwerk op elk gewenst opleidingsniveau en zet zich in voor de instroom, doorstroom en ontwikkeling van vakmensen in de maakindustrie. Je kunt een Leven Lang Ontwikkelen (LLO) met mbo-opleidingen, vervolgcursussen, trainingen en bijscholingen. Zoek jij bijvoorbeeld een passende BBL opleiding? Dan ben je bij MAKE Center aan het juiste adres!

Kom je ook op 16 oktober?
Onze techniekmarkt toegankelijk voor iedereen (jongeren, ouders, zij-instromers, herintreders etc.). Deze dag zal buiten georganiseerd worden, inclusief een heerlijke BBQ! Hier leer je verschillende bedrijven kennen waarmee wij samenwerken en je kunt een kijkje nemen in MAKE Center zelf.

We houden uiteraard de RIVM regels in de gaten, daarom zal het evenement ook buiten plaatsvinden. Houd de website in de gaten voor eventuele wijzigingen voor die dag, zoals het laten zien van een geldige PCR test of een geldige QR code.  


Sluit aan bij onze gezellige BBQ op deze dag!
Meer informatie over 16 oktober of MAKE Center kun je binnenkort vinden op https://www.makecenter.nl/category/nieuws/. 
Bekijk de folder voor meer informatie over MAKE Center en de opleidingen onder aan deze pagina.

Afbeelding
Lassen