Techniek Banenmarkt

Datum en tijd
Einddatum
Locatie
MAKE Center Harmonielaan 2 3438 EB Nieuwegein

Werk jij graag met je handen en maak je het liefst producten van metaal? Lijkt het jou wat om machines te bouwen of onderhouden? Of ontwerp jij liever producten en laat je deze maken door computergestuurde machines? Heb je interesse in de techniek? Dan is de maakindustrie dé sector voor jou! Via deze Banen- en Leermarkt leer je verschillende functies, opleidingen en bedrijven kennen die in deze branche werkzaam zijn.

Afbeelding
Gebouw ROCMN Make Center en mensen werkzaam in de techniek

Wil je leren én geld verdienen?

Werk jij graag met je handen en maak je het liefst producten van metaal? Lijkt het jou wat om machines te bouwen of onderhouden? Of ontwerp jij liever producten en laat je deze maken door computergestuurde machines? Ben je creatief, zorgvuldig en heb je interesse in de techniek? Dan is de maakindustrie dé sector voor jou! Je leert en werkt aan vakbekwaamheid met traditionele en nieuwe technieken. Via deze Banen- en Leermarkt leer je verschillende functies en bedrijven kennen die in deze branche werkzaam zijn. MAKE Center levert maatwerk op elk gewenst opleidingsniveau en zet zich in voor de instroom, doorstroom en ontwikkeling van vakmensen in de maakindustrie. Je kunt een Leven Lang Ontwikkelen (LLO) met mbo-opleidingen, vervolgcursussen, trainingen en bijscholingen. Zoek jij bijvoorbeeld een passende BBL opleiding? Dan ben je bij MAKE Center aan het juiste adres!

Kom je ook op 16 oktober?

Onze banen- en leermarkt is toegankelijk voor iedereen (jongeren, ouders, zij-instromers, herintreders etc.). Deze dag zal buiten georganiseerd worden, inclusief een heerlijke BBQ! Hier leer je verschillende bedrijven kennen waarmee wij samenwerken en je kunt een kijkje nemen in MAKE Center zelf.

We houden uiteraard de RIVM regels in de gaten, daarom zal het evenement ook buiten plaatsvinden. Houd de website in de gaten voor eventuele wijzigingen voor die dag, zoals het laten zien van een geldige PCR test of een geldige QR code.  

Informatie over de Banen- en Leermarkt en MAKE Center

Vragen?

Heb je vragen over dit evenement? Of heb je vragen over leren en werken. Neem dan contact met ons op!

Neem contact op