Save the date voor werkgevers: Cross-border congres "De toekomst is samen"

Datum en tijd
Einddatum
Locatie
Scheldetheater, Westkolkstraat 16, 4531 AW Terneuzen

De toekomst is samen!
​Is uw bedrijf gevestigd in de Nederlands-Vlaamse grensregio of bent u op zoek naar baankansen in deze regio? Dan nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan ons Crossborder Congres.

“De toekomst is samen “

Dit crossborder congres wordt georganiseerd door Zeeland & West-Brabant Business. EURES Scheldemond is hoofdpartner van dit event. Het doel van dit congres is om samen met u op zoek te gaan grensoverschrijdende kansen.

Wat heeft dit congres u te bieden?

  • Ontmoetingen tussen werkgevers en werkzoekenden in de grensregio Nederland-Vlaanderen
  • Laat u inspireren door deskundige keynote sprekers op gebied van regionale ontwikkelingen, ondernemerschap en trendwatching
  • Netwerking tussen werkgevers en partners

Op zoek naar personeel?
Om voor- en achteraf ontmoetingen tussen werkzoekenden en werkgevers te faciliteren wordt voor dit congres de online matchingstool GrensMatch ingezet. Als werkgever kunt u, door middel van het aanmaken van een account, uw juiste kandidaat vinden op basis van competenties, motivatie en voorkeursberoep.  In de aanloop naar het congres  maar ook hierna worden aanmeldingen en matches actief gemonitord. Inschrijven kan hier. Een animatie over de werking van de matchingstool vindt u hier.

Coronaproof
Dit evenement wordt georganiseerd volgens de richtlijnen met betrekking tot Covid-19, die door de Vlaamse en Nederlandse overheid zijn gesteld. Hierdoor zijn we gebonden aan vaste bezoekersaantallen waarbij we streven naar een zo divers mogelijk deelnemersveld.
Wanneer het evenement niet onsite doorgang kan vinden zal het evenement volledig online worden georganiseerd. Dit zal dan plaatsvinden op 23 november.

EURES Scheldemond
Eures Scheldemond is een netwerkorganisatie die zich richt op het stimuleren van arbeidsmobiliteit in de grensstreek.  Meer info over deze dienstverlening is te vinden op www.euresscheldemond.info

Ook partner worden van het Crossborder congres?

Heb jij als bedrijf interesse om jouw (internationale) vacatures extra uit te lichten tijdens dit event? Of wil je jouw kennis rondom internationaal ondernemen en/of rekruteren van personeel over de grens delen met de bezoekers?
Geef je interesse hier op, dan nemen wij contact met je op voor de mogelijkheden.

Programma
18.45 – 19.10 Inloop: netwerken
19.15 – 19.25 Opening door Eures
19.25 – 19.45 Daan Schalck-North Sea Port
19.45 – 20.15 De Speld LIVE
20.15 – 21.00 Pauze + netwerken & matchmaking ronde 1
21.00 – 21.30 Keynote: Richard van Hooijdonk
21.30 – 22.15 Netwerkborrel en matchmaking ronde 2

Let op: het programma kan nog wijzigen